Butiken

Mankis djurtillbehör startade vi från grunden i slutet av 2008. Vi öppnade butiken i en liten lokal på Storgatan men redan efter cirka ett halvt år fick vi lägga till lokalen som låg bredvid och fick då en butiksyta på cirka 100m2. Bit för bit har vi sedan starten utökat sortimentet. I november 2015 flyttade vi till nya lokaler på Notavallavägen 1, som också ligger i Asarum, och vi fick därmed ytteligare lite större lokal men framförallt mycket bättre parkeringsmöjligheter och en mer tillgänglig lokal så att man enkelt kommer in med barnvagn, rullator och rullstol. Det är även enkelt att lasta in och ut varor, och har Du svårt att bära/lyfta så säg bara till så hjälper vi gärna tillI! Vårt mål är att tillhandahålla ett sortiment som täcker det mesta som man kan tänkas behöva till hund, katt och gnagare. I vårt fodersortiment hittar Du välkända märken som Royal Canin, Pro Plan, Arion, Standardt, Doggy Proffessional och vi tar även hem Hill's efter önskemål.

 

Vi som driver butiken heter Anki och Micke Andersson. Vi är båda aktiva hundmänniskor! Vi har en kennel som heter Top Team Mankis med uppfödning av Tysk schäferhund i liten skala. Anki är utbildad allmänlydnadsintstruktör och Micke är utbildad testledare för MH & MT och sitter även i styrelsen för Svenska brukshundklubbens blekinge distrikt.

 

Husdjursfotografering

Minst en gång om året brukar fotograf Micke Cronier från Pixybild i Karlshamn komma till butiken och fotografera. En aktivitet som är mycket uppskattad av våra kunder! Anmäl gärna Ditt intresse till butiken så hör vi av oss när det är på gång!

Fotograf: Micke Cronier

loading...